logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Automaat spoelen / flushen in Eindhoven

Oplossen van schakelproblemen
Een groot gedeelte van schakelproblemen met een automaatbak komt door vervuiling van het systeem. Vaak wordt bij onderhoudsbeurten de automaatbakolie vergeten te verversen. Om dure reparaties te voorkomen is het raadzaam om deze olie toch op tijd te vervangen.

Reparaties voorkomen
Wij hebben de mogelijkheid om een automaatbak met een powerflush te spoelen / flushen. Dit kan preventief gebeuren om dure reparaties te voorkomen.

Hoe werkt het?
Wij sluiten onze spoelmachine aan op de auto. Deze pompt de oude olie eruit en nieuwe erin. Dit gebeurt net zo lang, totdat de olie die uit de bak komt dezelfde kleur heeft als de nieuwe olie. Er wordt ook een reiniger toegevoegd die er voor zorgt dat het meeste vuil uit de bak verdwijnt. Hierdoor wordt dus de hele bak voorzien van nieuwe olie en niet alleen wat er in de carter zit.

Content Image 1

Automaat spoelen

Wanneer is het zinvol om een bak te spoelen?
Preventief bijvoorbeeld bij aankoop van een gebruikte auto, de reguliere door fabrikant voorgeschreven momenten en bij problemen zoals:
-Weigeren van de automaatbak
-Schommelend toerental
-Slippen
-Slecht schakelen
-Slecht werkende kick-down
-Verhoogd brandstofverbruik
-Bonken

Werkt het altijd?
In veel gevallen werkt het heel goed. Echter blijft er altijd een mogelijkheid dat er inwendig al iets te erg vervuild is, waardoor het spoelen / flushen niet meer toereikend is. Dan moet er een verdere diagnose gesteld worden.

Wat kost het?
Het spoelen van een automaatbak kan al vanaf €295. Tarieven verschillen per auto, neem daarom voor een exacte prijs contact met ons op.

Wij staan je graag
te woord!

Voor vragen of afspraakverzoeken kunt u eenvoudig het formulier op deze pagina invullen. Wij zullen altijd een reactie geven. Liever bellen? Geen enkel probleem.

Form Image
whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website